Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
145ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Αγαπητοί Γονείς ,

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας.

1      Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 7.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου σε ενημέρωση - συζήτηση  με θέμα : το μέλλον του δημόσιου σχολείου στην νέα οικονομική τάξη πραγμάτων. Μεταξύ άλλων θα αναφερθούν  η δημιουργία πολυδύναμων σχολείων και οι συνενώσεις σχολικών μονάδων.

     Για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων , τηρώντας τις παραδόσεις,  διοργανώνει αποκριάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Σας καλούμε να διασκεδάσουμε, στον ειδικά διαμορφωμένο σχολικό χώρο ειδικά για εκείνη την βραδιά το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 μμ.

Με γενικό τίτλο το μνημόνιο, οι Μάστερ σεφ του σχολείου μας σας περιμένουν με σπιτικές γεύσεις να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ και φεύγοντας να αναφωνήσουμε όλοι  : μαζί τα φάγαμε.   Η τιμή της πρόσκλησης είναι μόνο 5 € και περιλαμβάνει πίτσα , σαλάτες, ποικιλία τυριών, κρασί και αναψυκτικά.
Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας από το γραφείο του συλλόγου το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 9.00 – 1.00 μμ και την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 8.00 – 4.00 μμ.
Σας περιμένουμε όλους.


3       Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όσους δεν έχουν πληρώσει το φωτογραφικό πακέτο να μεριμνήσουν γι’ αυτό, γιατί πρέπει να εξοφληθεί ο φωτογράφος.

                 Φιλικά


          Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Load Counter