Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011 - 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς,
                     Ο Σύλλογος μας με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς εύχεται στους Δασκάλους, στους μαθητές καθώς και σε όλους τους γονείς μια καλή δημιουργική  σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δύναμη.

    Η δράση του συλλόγου τα τελευταία χρόνια έχει ως στόχο να επικρατεί ένα κλίμα αλληλοεκτίμησης, αλληλοκατανόησης, κοινής προσπάθειας με τους δασκάλους, με καθορισμένα τα όρια δικαιοδοσίας της κάθε πλευράς. Ταυτόχρονα προσπαθεί να συμβάλει στην αγωγή και εκπαίδευση των παιδιών  με την προώθηση του σχολικού αθλητισμού,  την χορευτική και την θεατρική παιδεία.
    Σε αυτά τα πλαίσια ξεκινάμε και φέτος τις δραστηριότητές δημιουργικής απασχόλησης. Σας περιμένουμε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο σχολείο, από τις 9.00 έως τις 1.30 μμ  να δηλώσετε την δραστηριότητα που θέλετε να συμμετέχει το παιδί σας. Φέτος έχουμε την δυνατότητα να διοργανώσουμε τμήματα Ποδοσφαίρου, Χορού, Θεατρικής Αγωγής και μαθήματα αυτοάμυνας (Καράτε). 

    Η λειτουργία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων εμπλέκει τους γονείς στη λήψη αποφάσεων που αφορούν το σχολείο και μεταφέρει απόψεις όλων των γονιών στο σχολείο. Σε αυτή την λογική το καταστατικό του συλλόγου ορίζει την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης το πρώτο δίμηνο της σχολικής χρονιάς. Για την φετινή χρονιά η ετήσια Γενική συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μμ. Στην συνέλευση εκτός από τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και τον προϋπολογισμό της καινούργιας χρονιάς, είναι και μια ευκαιρία να αναπτυχθεί ένας διάλογος για αυτά που μας απασχολούν σε σχέση με το σχολείο.

Φιλικά

Το Δ.Σ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Load Counter