Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010 -2011

Αθήνα 28 Σεπτεμβρίου 2010
Αγαπητοί Γονείς
  
  Ο Σύλλογος μας με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς  καλωσορίζει  τους καινούργιους δασκάλους, μαθητές και γονείς που ήρθαν στο σχολείο μας και εύχεται σε όλους μια καλή δημιουργική  σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δύναμη.

Εκλογή Δ.Σ. Η φετινή χρονιά είναι εκλογική. Σύμφωνα με το νόμο  οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων πρέπει μέχρι την 31/12/10 να έχουν εκλέξει τα νέα τους θεσμοθετημένα όργανα (Δ.Σ. και Ε.Ε.),  τους αντιπροσώπους τους στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, και την αντίστοιχη Σχολική Επιτροπή.
  Μέλη του Συλλόγου είναι όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο μας . Τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα ( έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή ) έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις εκλογές είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι. Η απαρτία της Γ.Σ. ορίζεται από το καταστατικό στα 2/3 παρόντα μέλη και υπολογίζεται στα ταμειακά ενήμερα μέλη, για την πρώτη και δεύτερη σύγκληση .

ΠΡΟΣΟΧH!!   Για να έχει ο Σύλλογος εκπροσώπηση  στην Ένωση γονέων και στην σχολική επιτροπή χρειάζεται να ψηφίσουν γονείς  του 1/3 των μαθητών του σχολείου.
Σας καλούμε λοιπόν στην γενική συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου  2010 και ώρα 7.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με θέμα : “Απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ και εκλογή Εφορευτικής επιτροπής που θα αναλάβει την διαδικασία των εκλογών.” Ακόμα και σε περίπτωση μη  απαρτίας μπορεί να γίνει μια γενικότερη συζήτηση για την φετινή σχολική χρονιά. 
Η συνδρομή για την φετινή χρονιά παραμένει στα 10 € για το ένα παιδί και 15 € για τα δύο παιδιά. Για πληροφορίες και πληρωμές συνδρομών μπορείτε να έρχεστε στα γραφεία του συλλόγου το Σάββατο 10.00 – 13.00.

Δραστηριότητες Συλλόγου.
Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι δραστηριότητες του Συλλόγου με την έναρξη των τμημάτων του Ποδοσφαίρου, του Χορού και του Θεάτρου. Για την φετινή χρονιά και με την σύμφωνη γνώμη των δασκάλων των τμημάτων θα υπάρχει μια μείωση στην τιμή συμμετοχής σε κάθε δραστηριότητα.

 Οι ώρες για την πρώτη συνάντηση και τον χωρισμό των τμημάτων είναι οι εξής :
ΩΡΕΣ

  9.00
Ποδόσφαιρο
11.00
Χορός
12.00
Θέατρο

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια άλλη δραστηριότητα δηλώστε το στον σύλλογο, ώστε αν υπάρχει συμμετοχή να δημιουργηθεί το ανάλογο τμήμα.

Τέλος σας υπενθυμίσουμε ότι το Δ.Σ. του συλλόγου βρίσκεται κάθε Σάββατο στο σχολείο 9.00 – 1.00. 

Ακόμα και αν το παιδί σας δεν συμμετέχει σε καμία δραστηριότητα του συλλόγου μπορείτε να έρχεστε στο γραφείο του συλλόγου για πληροφορίες , να μας δίνεται ιδέες για κινήσεις του Συλλόγου και να συζητάμε γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με το σχολείο.

Φωτογραφικό πακέτο
Φέτος το ημερολόγιο, που περιλαμβάνεται στο φωτογραφικό πακέτο, έχει θέμα το παλιό αναγνωστικό.  

Φιλικά

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Load Counter