Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2007 - 2008



Το ολοήμερο την φετινή χρονιά ανάπτυξε το πεδίο  «Περιβάλλον και Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη», μέσω ενός εκπαιδευτικού καινοτόμου προγράμματος και τη μορφή των Βιωματικών Δράσεων. Η αποκορύφωση αυτής της δράσης ήταν το μουσικοθεατρικο δρώμενο που παρουσιάστηκε στο Ανοιχτό θέατρο Κολωνού με την επιμέλεια των δασκάλων του ολοήμερου και την βοήθεια του συλλόγου Γονέων.






Το σχολείο γιόρτασε την Λήξη της σχολικής χρονιάς 2007 - 2008 με γυμναστικές επιδείξεις, παιχνίδια και χορευτικά που οργάνωσαν οι δάσκαλοι του σχολείου.



Μετά τις δράσεις του σχολείου ο Σύλλογος γονέων  παρουσίασε στον χώρο του σχολείου το θεατρικοχορευτικό δρώμενο "Ελληνικός κινηματογράφος". Το σενάριο ήταν ένα κείμενο από  αγαπημένες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου. Έτσι στήθηκε ένα μουσικό μαγαζί, με πάλκο και τραπέζια με πελάτες. 



Η θεατρική διδασκαλία έγινε από την Κατερίνα Σαβράνη και οι χορογραφίες από τον Κώστα Κατσαρό. Συμμετείχε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Στα ηχητικά βρισκόταν ο Κώστας Χρονόπουλος ενώ στα κοστούμια, τα σκηνικά και σε όλες τις αισθητικές πινελιές ήταν η Ιωάννα Ριζά. Παρούσα σε κάθε ανάγκη η Νανά Μαρτζάκλη.



Μεγάλη βοήθεια στην εκμάθηση των ρόλων μας έδωσε η δασκάλα Αγγελική Μάρκου. 
Το κυλικείο και η κ. Έλλη έδωσε την γαστρονομική νότα της βραδιάς με νόστιμα σουβλάκια και ποτά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον διευθυντή του σχολείου μας , κ. Ιωάννη Δρόσο για όλες τις διευκολύνσεις που μας έδωσε για τις πρόβες και την παράσταση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Load Counter