Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008

Αγαπητοί γονείς

Το Δ.Σ. του συλλόγου με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς καλοσωρίζει τους καινούργιους δασκάλους, μαθητές και γονείς που ήρθαν στο σχολείο μας και εύχεται σε όλους μια καλή δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δύναμη.
Η φετεινή χρονιά είναι εκλογική. Σύμφωνα με τον νόμο οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων πρέπει μέχρι την 31/12/08 να έχουν εκλέξει τα νέα τους θεσμοθετημένα όργανα ( Δ.Σ. και Ε.Ε ) τους αντιπροσώπους στην Ένωση Γονέων και την αντίστοιχη Σχολική επιτροπή.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις συνελεύσεις και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν αυτό τον μήνα.
Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση που δώσατε στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις, τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών και την οικονομική ενίσχυση με τις συνδρομές σας.
Ελπίζουμε οτι την ίδια και καλύτερη στήριξη θα δώσετε και στο καινούργιο Δ.Σ.

Το απερχόμενο Δ.Σ.

Ζωή Γρίβα Πρόεδρος ( 2006 - 2007 )
Ιωάννα Ριζά Πρόεδρος ( 2007 - 2008 )
Κωνσταντίνος Κατσαρός Γραμματέας
Νανά Μαρτζάκλη Αν. Γραμματέας
Κωνσταντίνος Χρονόπουλος Ταμίας
Δέσποινα Ανδριώτη Αν. Ταμίας
Βιβή Ριζοπούλου Μέλος

ΕΠΙΜΥΘΙΟ

    Κατά την διάρκεια της θητείας μας προσπαθήσαμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους δασκάλους. Πεποίθησή μας είναι ότι πρέπει να επικρατεί ένα κλίμα αλληλοεκτίμησης, αλληλοκατανόησης και κοινής προσπάθειας με τους δασκάλους, Εκτός της εσωσχολικής συνεργασίας, κυρίως σε θέματα εκδηλώσεων, συνδιοργανώσαμε  μικρές βραδιές γνωριμίας με μεζέ, ποτό και μουσική. Κοινό συμπέρασμα είναι ότι όλοι πασχίζουμε για το "καλό" των παιδιών και του σχολείου  και τελικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Το μόνο που χρειάζεται η κάθε πλευρά είναι να γνωρίζει τα όρια δικαιοδοσίας της.


( Η φωτογραφία είναι από μια τέτοια βραδιά )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Load Counter